Menü Schließen

Crypto Community presser tilbake på BoE-guvernørens kommentarer til Bitcoins verdi

-Crypto-fellesskapsmedlemmer presset på BoE-guvernør Andrew Bailey’s kommentarer om bitcoins egenverdi.

-De fleste påpekte at fiat ikke har mer „egenverdi“ enn krypto-eiendeler.

Fellesskapet med kryptovaluta har presset banken til Bank of England guvernørens kommentarer om den indre verdien av bitcoin.

I følge en rapport fra Reuters, kritiserte Bank of England guvernør Andrew Bailey Bitcoin Revolution tidligere i uken og spurte om eiendelen hadde noen egenverdi.

Han sa,

Jeg må være ærlig, det er vanskelig å se at Bitcoin har det vi pleier å kalle egenverdi. Det kan ha ytre verdi i den forstand at folk vil ha det.

Bailey fortsatte og sa at han var „veldig nervøs“ for folk som brukte bitcoin til betaling på grunn av den usikre verdien, og advarte investorer om kryptoaktivets prisvolatilitet.

Microstrategys administrerende direktør Michael Saylor, hvis analyseselskap nylig investerte $ 425 millioner i bitcoin, presset tilbake på Bailey’s kommentarer. I en tweet publisert 13. oktober fremhevet Saylor bitcoins egenverdi, og kalte det det første digitale monetære systemet som kan lagre alle pengene i verden for hver enkelt person og myndighet.
Kryptosamfunnets medlemmer var raske til å peke på en rapport fra 2018 fra Federal Reserve Bank of St.Louis, som hevdet at verken bitcoin eller statsstøttede valutaer var sammensatt av egenverdi.

Rapporten leste,

Bitcoin er ikke den eneste valutaen som ikke har noen egenverdi. Statlige monopolvalutaer, som amerikanske dollar, euro og sveitsiske franc, har heller ingen egenverdi.

Langvarig kryptosupporter og ShapeShift-sjef Erik Voorhees la til sin mening i debatten og kalte “verdi” en helt subjektiv beskrivelse.